Ankara Antlaşması Vize Süresi Ne Kadar?


Eklenme Tarihi: 2019-07-14 17:20:05

Yapılan ilk başvuru ile 1 yıllık İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi alınır. Bu 1 yıl içerisinde İngiltere'ye girderek işi kurmanız beklenir.

1 yılın sonunda uygun şartları taşımanız halinde İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi Uzatma Başvurusu yapmanız gerekir. Bu başvuru ile 3 yıla kadar uzatılmış İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sahibi olmak mümkündür.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi ile İngiltere'de geçirilen 4 yılın dolmasının ardından kişi İngiltere Süresiz Oturum İzni'ne başvurabilir. İngiltere Süresiz Oturum İzniyle İngiltere'de 1 yıl, toplamda 5 yıl geçmesi halinde de İngiliz Vatandaşlığı'na geçiş için başvuru yapılabilir.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi, uzatma başvurusu, Sürekli Oturum İzni ve Vatandaşlık başvuruları hakkında detaylı bilgiye İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi sayfasından ulaşabilir veya konunun uzmanlarıyla görüşebilirsiniz.

"Ankara Antlaşması Vize Süresi Ne Kadar?" sayfası 45 defa okundu