Ankara Anlaşması Vizesinde Eğitim Seviyesi Önemli mi?


Eklenme Tarihi: 2019-07-15 00:11:04

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında İngiltere'de serbest meslek sahibi olmak için herhangi bir diplomaya sahip olma şartı yoktur.

Başvuru sahibinin İngiltere'de İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında yapacağını belirttiği işi yapabilecek bilgi ve tecrübeye sahip olduğunu gösterebilmesi yeterlidir.

İngiltere Ankara Antlaşması Vizesi kapsamında İngiltere'de yürütülecek işin başvuru sahibi tarafından yürütülebilir olduğunu göstermek amacıyla meslek lisesi, ön lisans veya üniversite diplomaları kullanılabileceği gibi, çeşitli kurslardan alınmış sertifikalar ve mesleki anlamda edinilmiş tecrübe de kullanılabilir. Daha detaylı bilgi için danışmanlık firması ile iletişime geçebilirsiniz.

"Ankara Anlaşması Vizesinde Eğitim Seviyesi Önemli mi?" sayfası 42 defa okundu